tisdag 10 november 2009

Mentala perversioner och orala orgasmer...


God Morgon läsare och medbloggare...

Har i min andra blogg under natten skrivit om den mentala biten inom BDSM och tänkte göra detsamma här faktiskt.

Det är så otroligt fascinerande hur BDSM påverkar en rent mentalt, hur det går så in i djupet i själen. På den site där jag har mina vänner (de flesta av dem utövare av BDSM de också) så brukar jag skriva noveller, poesi men också framför allt dagbok. Jag publicerade ett inlägg från min dagbok om de känslor som BDSM rör upp rent mentalt här för någon vecka sedan.

Det finns andra aspekter på de känslor som BDSM rör upp. En av dem är att man binds så otroligt nära intill sin partner. Den Ärlighet som krävs för att kunna Lita på sin partner och sedemera känna sig Trygg nog för att ha en session samman med är otrolig. Det är svårt att beskriva men det psykologiska spelet i BDSM skapar känslor som Stolthet, Grundtrygghet, Inre Lycka, Possitiv Energi med mera. Detta om man är i en relation vill säga.

Varför det blir så intensivt har nog med den multipla info man tar emot under en session. För det första så har man Lust tillsammans med Smärta i en pyramidal form där den ena inte får överstiga den andra, Sedan har man de 6 sinnenas (Hudens emottagande av smek och smärta och Känseln av en kedja, rep eller boja kring handen, Örats uppfattande av ljudet från Piskorna, Synen av den man älskar som bara ler mot en, Smaken av smärtan och kyssarna, Doften av åtrå i luften och den växande känslan av Stolthet inom) intryck för BDSM är en helkroppsupplevelse, Ovanpå det så har man förhöjda halter av Endorfiner och Adrenalin och insikten att man Klarar Av detta.

När man kommer varandra så nära som ett BDSM-par faktiskt gör så skapas dessutom helt nya förutsättningar, gränser suddas ut och blir mindre viktiga för det är den gemensamma upplevelsen som blir det enda viktiga. Gränser man haft tidigare och inte trott en sekund på att kunna bryta blir tunna obetydliga linjer. Båda parter växer i sådana sammanhang, växer mentalt och växer sammans till en symbios och enhet.

Tillsammans skapar dessa faktorer en helhel som inte går att uppleva i "missionären" under en vanlig sexakt. Det skapar obrytbara band till ens partner. Det skapar minnen som inte kan glömmas bort. Det skapar en njutning som bara är jämförbar med en Oral Orgasm av det mer extrema slaget. Som att få en bit av något riktigt speciellt i munnen, i mitt fall så var det senast i förra veckan då jag åt en otroligt god fiskpanna. Mmmmm en oral orgasm där smakerna sätter sig så perfekt i gommen att man drägglar och bara blundar, obeskrivbart, Underbart och sååååå speciellt. Där och då glömmer man Allt utom den smaken och man vill knappt svälja samtidigt som man bara vill ha mer. *småskrattar*

Inom BDSM behövs sällan ringar eller liknande. Det finns ett antal "slav och slavinne"-symboler som används ibland men banden som finns mellan parterna är så starka att de nästan kan synas genom luften, som om energierna i paren är i symbios de också... *ler*

Nu ska jag sluta lovorda det mentala inom BDSM *skrattar mjukt* För denna gång.

Det finns självklart skitstöflar inom BDSM precis som det gör i den normala världen och de förgriper sig på och utnyttjar sina partners eller tillfälliga ligg precis lika elakt och hänsynslöst som vanligt. Fördelen är att vissa av dem avslöjar sig rätt tidigt genom att de inte vill använda stoppord och liknande. Något en vanlig kille aldrig blir tillfrågad om ens. (använder idag hon ug han dom som exempel bara) Nackdelen när en dominant (eller dumminant som vi kallar dem för) går över gränserna inom BDSM är att konsekvenserna är så mycket mer långtgående. Nu finns det som tur är en stödgrupp även för oss BDSM-utövare som heter www.bdsmjouren.se dit vi kan vända oss om något är fel eller känns fel.

Fördelen med BDSM-utövandet är att vi alla på olika sätt är på en själslig resa i livet och det gör att vi ifrågasätter mycket så många av skitstöflarna upptäcks ganska tidigt.

Nej nu får jag ge mig för idag...
Kanske uppdaterar bloggen senare i eftermiddag, vem vet... *ler*

Ha det gott och njut av livet!!!

//Suz

1 kommentar: